VUOKRATAAN LIIKETILAA!

 

Pikis Pub ja Yökerho

Pikis pub on kaikkien rallifanien taivas! Hotelli Jämsä ravintoloineen on ollut Jyväskylän Suurajojen keskiössä. Kuskit ja tiimit ovat asuneet hotellissa ja parkkipaikka on palvellut huoltoalueena. Vuosien aikoina kuskit ja tallit onkin lahjoittanut valtavan määrän muistoja. Olemme kasanneet nämä rallimuistot Pikis Pubin tiloihin ja tila onkin varsinainen rallimuseo. Paikasta löytyy Hannu Mikkolan 80-luvulla B-ryhmän Audilla ajamat ajovarusteet, Juha Kankkusen vuoden 1991 Suurajojen voittopokaali sekä Carlos Sainzin Toyota Celican ratti ja jarrulevyt. Lisäksi paljon muuta, valtavasti pokaaleita, ralliautojen osia, renkaita ja lukuisat valokuvat menneiltä kultaisilta ralliajoilta!

Yökerhon puolelta löytyy esiintymislava ja tanssilattia, jossa mm. Kari Tapio on viihdyttänyt ja tanssittanut juhlayleisöä. Yökerho on ollutkin suosittu paikka live-musiikin ystäville.

Paikassa on palvellut myös Ravintola Hirvi, joka on ollut A´la Carte ruokapaikka.

Tilaa ravintolassa on 467m2 ja asiakaspaikoja 500. Lisäksi ravintolan yhteydessä on 135m2 ravintolatila jossa on tarjoiltu Hotellin aamupala. Tilan saa yhdistettyä tai erotettua toisistaan. Kokonaisuudessaan tilaa on n. 1000m2

Ravintolasta löytyy myös valmiina kalusteet, astiat ja laitteet.

Tilat toimivat suoraan ravintolana tai tiloja voidaan muokata myös muuhun liikekäyttöön. Tiloja voi myös jakaa useampaan osaan tai ottaa Sirkan Kahvilan puolen kanssa koko kokonaisuus. Tule katsomaan paikanpäälle ja suunnitellaan tilat yhdessä.

Tilat esittelee Keni Kuusisto p. 050 4444 1010 / keni@artkiinteistot.fi