Haluamme palvella asunto-sijoittajia mahdollisimman hyvin ja kattavasti jotta sijoittajat onnistuisivat asuntojensa ja vuokralaistensa kanssa ilman harmaita hiuksia!

Jos vuokralainen vaihtuu, voimme vuokrata asunnon, jos tarvitset remonttia asuntoon, toteutamme sen edullisesti ja vaivattomasti. Teemme myös kokonaisvaltaista palvelua jossa vastaamme ja hoidamme vuokralaisten kysymykset ja hoidamme kaikki vuokraamiseen liittyvät asiat puolestasi.

Vuokrauspalvelu

Henkilökuntamme palveluksessasi. Voimme hoitaa kaiken asunnon vuokraamiseen liittyvät työt puolestasi. Käymme ottamassa kuvat asunnosta, teemme vuokrailmoitukset useisiin eri kanaviin ja hoidamme asunnon näytöt ja vuokrasopimuksen teot.

Vuokraushinta 1,5x kuukauden vuokra. sis alv 24%.
Jos olet ostanut meiltä sijoitusasunnon / asuntoja, tarjoamme vuokrauksen 0,85% kuukausivuokrasta. sis alv 24%.

Huolenpitosopimus

Vastaamme puolestasi vuokralaisten puheluihin ja kysymyksiin. Voimme myös käydä hoitamassa asunnossa juoksevia asioita. Jos et halua tai ehdi tai olet toiselta paikkakunnalta, hoidamme vuokra-asunnon juoksevat asiat puolestasi.

Palvelun hinta:

Vuokralaisten yhteydenottojen hoitaminen 5€ /kk /asunto
Vuokralaisten luona käyminen, huoltotyöt ym 39,70€/h sis alv 24%

Remonttipalvelut

Voimme toteuttaa huoneistoremonttisi ammattitaidolla ja edullisesti. Pääset hyödyntämään edullisia materiaalihankintojamme ja huoneistoremontteihin erikoistuneita henkilöitämme. Palvelemme vain nykyisiä asiakkaitamme remonttipalveluissamme.

Tyypillisin huoneistoremontti sijoitusasuntoon on ylimaalaus, uusi lattia laminaatista tai vinyylilankusta ja uudet listat.

Yhteistyökumppanimme

Olemme neuvotelleet eri tahojen kanssa hyvät sopimukset joilla säästät selvää rahaa. Kun asioit seuraavissa yrityksissä, mainitse Sijoita-Asuntoon yhteistyö.

Kipinä ja Kirves Oy
remonttipalvelut, sähkötyöt, timanttioporaukset

Laattaleevi
Laatat, maalit, listat ym rakennusmateriaalit

Vaajarakenne
Rakennuspalvelut, vastaava työnjohto

XHome
Kiinteistöjen ja irtaimiston home ja bakteeripuhdistukset

Art Catering
taiteelliseen ruokaan ja ruokataiteeseen erikoistunut pitopalveluyritys

M/S Musta Magia
200 paikkainen ravintolalaiva Jyväskylän satamassa, Lutakossa.