VUOKRATAAN LIIKETILAA!

 

Legendaarinen Hotelli Jämsä avasi ovensa Juhannuksena 2022, ja hotellikävijät ovatkin löytäneet loistavasti uudistuneen hotellin. Karaokeravintola ja yökerho Pikis avasi ovensa elokuun alussa. Entisiin Sirkan kahvilan tiloihin on tulossa ruokaravintola mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella.

 

Vapaana vielä on alakerrassa n. 110m2 tila omalla sisäänkäynnillä. Myös piha-alueelta on mahdollista vuokrata tilaa.
Ysitien valtavat liikennemäärät ja Himoksen suurtapahtumat tuovat asiakasvirrat tälle loistavalla sijainnilla olevalle liikekiinteistölle!

 

Tilat sinulle esittelee Keni Kuusisto p. 050 444 1010 / keni@artkiinteistot.fi. Tervetuloa tutustumaan.

Hotelli Jämsä

Hotelli Jämsä aukeaa juhannuksena! Hotellin aukaisee Time Hostel & Apartments Finland Oy. Hotellia remontoidaan ja kalustetaan parhaillaan uuteen ilmeeseen.

Hotellissa on:

53 huonetta
115 asiakaspaikkaa
2 neuvotteluhuonetta
lasten leikkipaikka
pyykkitupa hotellin asiakkaille
yhteistä oleskelutilaa

www.timehostel.fi

Vapaana n. 110m2 tila omalla sisäänkäynnillä

Alkujaan tila on palvellut Pub Pikistä ennen kuin se on muuttanut yläkerran ravintolaan. Viimeisimpänä tilassa toimi kukkakauppa. Tila voidaan jakaa 1-3 osioon. Tiloista löytyy myös sekä naisten, että miesten wc-tilat. Tiloista pääsee suoraan varastoon, josta mahdollisuus ottaa tilaa tarvittava määrä.

Mahdollista myös vuokrata piha-aluetta liiketilan kyljestä.

Pikis Jämsä

Ravintola Pikis sijaitsee legendaarisella paikalla Hotelli Jämsän yhteydessä, josta monella on jo valmiiksi hienoja muistoja. Pikis tarjoaa  kaiken mitä tarvitsee viihtymiseen. Paikasta löytyy ravintolapalveluiden lisäksi saunatilat, kabinetti, biljardi, karaoke, tanssi- ja livemusiikkia. Lisäksi runsas juomavalikoima ja myöhemmin maukkaat ruoka-annokset tarjoavat täydellisen kohtaamispaikan.

Saunatilat ja kabinetti sopivat mainosti esimerkiksi yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä suuremmille porukoille. Kysy lisää!

Ammattitaitoinen henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Pikikseen viihtymään.

www.pikisjamsa.fi